Karg Autócsoport

Minden ami Volkswagen és Skoda világából érdekes lehet. Karg Autocsoport, Kaposvár Árpád u. 37-39. 82/529-560

Friss topikok

Leírás

Minden ami Volkswagen és Skoda világából érdekes lehet. Karg Autocsoport, Kaposvár Árpád u. 37-39. 82/529-560

Új üzleti lehetőségeket biztosít a zöld energia

2012.07.20. 12:58 Karg Autócsoport

Évtizedeken keresztül a több ezer eladott autóval a magam módján én is hozzá járultam a levegő szennyezéséhez, ezzel a lehetőséggel, amit ajánlok könnyítek lelkiismeretemen ráadásul úgy, hogy jó és korrekt üzletet is ajánlok

Új üzleti lehetőségeket biztosít a zöld energia.

legszennyezes.jpg

Földgolyónkat legnagyobb mértékben a kibocsátott széndioxid szennyezi. A Kiotói-egyezmény (2007. dec. 30. – A Kiotói Egyezmény egy 1997-ben aláírt, nemzetközi egyezmény) országokra lebontott széndioxid kibocsátási kvótát engedélyezett.

Azok az országok, köztük hazánk is, melyek nem használták el éves kvótájukat, jó pénzért eladták fölösleges kvótájukat. A pénzek eltűntek az államháztartásokban.

Az így befolyt pénzeket a jövőben csak zöld energia például szélerőmű, napenergia termelésre lehet fordítani, mert a globális cél az energia szektor leváltása és az alternatív energia előtérbe helyezése.

A folyamat felgyorsítása érdekében megnyílt a lehetőség a magántőke bevonására, így ma már részesedést tudunk szerezni a globális zöld piacról.

Én egy Dániában bejegyzett céget találtam a legalkalmasabbnak, itt találtam meg azt a garanciát, hogy jó helyre helyezzem el a pénzemet, több ok miatt is.

  1. Dániában a világon  legszigorúbbak a cégek pénzügyi, gazdasági előírásai és ellenőrzései.
  2. ENSZ felügyelet alatt, jól ellenőrizhető módon zajlik az üzlet.
  3. Tőke erős cég melyet külföldi pénzügyi partnereim is megerősítettek.

Az üzleti csomagok ára 1200 euró                                 

Bővebb felvilágosításért hívjon: 20-9281-124

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kargautocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr884667951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása