Karg Autócsoport

Minden ami Volkswagen és Skoda világából érdekes lehet. Karg Autocsoport, Kaposvár Árpád u. 37-39. 82/529-560

Friss topikok

Leírás

Minden ami Volkswagen és Skoda világából érdekes lehet. Karg Autocsoport, Kaposvár Árpád u. 37-39. 82/529-560

Az autófosztogatók legújabb trükkje!

2012.07.20. 14:07 Karg Autócsoport

images.jpg

Ne hagyjon értéket parkoláskor autójában.

Kötelességemnek érzem, hogy ügyfeleimet és rajtuk keresztül minden autót használónak üzenjek és felhívjam a figyelmet az egyre „népszerűbb” autó feltörési trükkre.

Ma már nem csak attól kell félnünk, hogy közterületen hagyott autónkat ellophatják, hanem attól is, hogy észrevétlenül pillanatok alatt kinyitják bennhagyott értéktárgyainkat kiemelik és visszazárják az autót.

Megtörtént!!!
Ügyfelem  percekre megállt a sztráda parkolójában, biztonsági okokból kivette hátsó ülésről aktatáskáját betette a csomagtartóba. Dolga végeztével gyanútlanul beszállt autójába, hazaérkezéskor döbbenten tapasztalta, hogy hiányzik az aktatáskája. Toalett elvégzése ideje alatt kinyitották csomagtartóját és elvitték értékeit.
A tolvajok valószínűleg valamelyik parkoló autóban várják áldozatukat a  távirányító által leadott jelet fogják el és használják a zárak nyitására.

Jó tanácsok:
Ne hagyjunk értékeket autónkba!
Közterületen a hagyományos módon kulccsal zárjuk autónkat ebben az esetben nincs fogható jel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kargautocsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr204668098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása